Facebook Tracking Pixel
Mercure Hotel Nijmegen
Kamers
1 Kamer, 1 Volw. , 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kind
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kind

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

FortaRock 2019

Foto © organisatie FortaRock

1 & 2 juni 2019

een festival voor de metalliefhebber

Goffertpark

2,5 kilometer van het hotel

10e editie

voor de 6e keer in het Goffertpark

Overnacht bij Mercure

voor de beste prijs

FortaRock Nijmegen

Internationale metal en heavy rockbands verzamelen zich 1 en 2 juni 2019 voor het FortaRock Festival in het Goffertpark in Nijmegen. Het festival bestaat sinds 2009 en pakt deze tiende editie flink uit. Als metalfan kunt u genieten van zowel gevestigde namen als nieuwe talentvolle artiesten. Dat Amon Amarth, Amorphis, Symphony X, Behemoth, Katatonia en Ne Obliviscaris zouden komen op FortaRock Nijmegen was al eerder bekend. Ook zullen onder andere Batushka, Children of Bodom en HammerFall op het festival aanwezig zijn.

FortaRock sterker dan ooit met meer dan 20 bands over twee dagen!

Vorig jaar nog traden er zeventien bands op tijdens het succesvolle metalfestival in Nijmegen. De hoofdact werd toen uitgevoerd door de Finse metalband Nightwish. Ook bekend dankzij hun Nederlandse zangeres Floor Jansen. Dit jaar worden meer dan 20 bands verwacht op dit festival, verspreid over het weekend. Na een jaar afwezigheid in 2017 is het festival sinds vorig jaar weer zoals vanouds te zien in het Goffertpark.

FortaRock Nijmegen Publiek

Foto © organisatie FortaRock

Fans van onder andere Bloodbath, Myrkur, Monolord, Decapitated, God Mother, Monomyth, Animals As Leaders, Komatsu, Ploegendienst en Temple Fang kunnen helemaal losgaan op de krachtige muziek van deze bands tijdens het festival in het Goffertpark. Begin april was de line-up al bijna compleet. Scoor kaarten voor het festival voordat ze zijn uitverkocht, want zodra de line-up bekend is zal de verkoop naar verwachting snel gaan.

Mercure Hotel Nijmegen Buitenaanzicht
Mercure Hotel Nijmegen luxe kamer

Foto © Mercure Hotel Nijmegen Centre

Mercure Hotel Nijmegen Centre

Comfortabel overnachten tijdens evenementen

Dankzij onze gunstige ligging aan het Stationsplein in het centrum van Nijmegen, bent u na het evenement of concert snel in uw comfortabele kamer. Of u nou naar Doornroosje, de Wedren, Waalkade of het Goffertpark gaat, vanuit ons hotel kunt u er te voet heen. 

Boek meteen uw kamer, en verzeker uzelf van een goed bed en een heerlijk ontbijt tijdens één van de vele evenementen en concerten die Nijmegen te bieden heeft.