Mercure Hotel Nijmegen
Kamers
1 Kamer, 1 Volw. , 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kind
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kind

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

De Nijmeegse Vierdaagse

Foto © Stichting DE 4DAAGSE – Ger Loeffen

Elke zomer 4 dagen

en een week lang Vierdaagsefeesten

Wedren

de start is 950 meter van het hotel gesitueerd

Meer dan 100 edities

en nog steeds razendpopulair

Overnacht bij Mercure

voor de beste prijs

Vierdaagse Nijmegen

De Vierdaagse Nijmegen – officieel de Internationale Afstandsmarsen Nijmegen – is inmiddels een fenomeen. En dat mag ook wel, want er zijn al meer dan 100 edities van dit evenement gehouden. Elke zomer staan er weer tienduizenden deelnemers klaar om deze wandelmarathon succesvol te volbrengen. Bloed, zweet, tranen en heel veel blaren kost het elk jaar weer om aan de Vierdaagse mee te doen. Maar wanneer je dan na vier dagen over die finish gaat, is het gevoel van overwinning onbeschrijfelijk.

Met deelnemers uit tachtig landen

De deelnemers van ‘The Walk of the World’ komen lang niet allemaal uit Nederland, want er deden in 2018 deelnemers uit maar liefst 80 landen mee. Het internationale evenement voert door het Gelderse, Brabantse en Limburgse land, ofwel de wijde omgeving van Nijmegen.

Ook dit jaar staan weer vier plaatsen in de omgeving centraal. De eerste dag van de vierdaagse Nijmegen dit jaar is de dag van Elst, de tweede dag is de dag van Wijchen, de derde van Groesbeek en de vierde van Cuijk. De deelnemers hebben wederom de keuze tussen het lopen van 30, 40 of 50 kilometer. Zoals elk jaar is er een aparte route voor de militairen als eerbetoon aan onze bevrijders vanuit Heumensoord.

Ook feest voor toeschouwers

Of u nu als deelnemer of als toeschouwer naar Nijmegen komt voor de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen: het is een onvergetelijk evenement met aan het eind een spetterende afsluiting op de Via Gladiola.

Verder vinden er de gehele week de Vierdaagsefeesten plaats. Het stadscentrum is dan gevuld met podia en barretjes. Overal in Nijmegen treden grote artiesten op en gaat het feest tot laat door.

Vierdaagse Nijmegen wandelaars op brug

Foto © Stichting DE 4DAAGSE – Ger Loeffen

Nijmegen bruist tijdens de Nijmeegse Vierdaagse van energie. Naast deelnemers komen toeschouwers van heinde en verre op het evenement af. De lopers van de Vierdaagse krijgen het lichamelijk flink te verduren. Doet u mee aan de Vierdaagse Nijmegen en wilt u de tocht zo vitaal mogelijk voltooien, dan is het belangrijk dat u in uw eigen wandeltempo loopt. Ook een goede training vooraf en een gezonde voeding zijn onontbeerlijk.

Vierdaagse Nijmegen toeschouwers Via Gladiola

Foto © Stichting DE 4DAAGSE – Hans Teunissen

Mercure Hotel Nijmegen Buitenaanzicht
Mercure Hotel Nijmegen luxe kamer

Foto © Mercure Hotel Nijmegen Centre

Mercure Hotel Nijmegen Centre

Comfortabel overnachten tijdens evenementen

Dankzij onze gunstige ligging aan het Stationsplein in het centrum van Nijmegen, bent u na het evenement of concert snel in uw comfortabele kamer. Of u nou naar Doornroosje, de Wedren, Waalkade of het Goffertpark gaat, vanuit ons hotel kunt u er te voet heen. 

Boek meteen uw kamer, en verzeker uzelf van een goed bed en een heerlijk ontbijt tijdens één van de vele evenementen en concerten die Nijmegen te bieden heeft.