Mercure Hotel Nijmegen
Kamers
1 Kamer, 1 Volw. , 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kind
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kind

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

Evenementen Nijmegen

Video © Shutterstock

De populairste evenementen en locaties in Nijmegen

In het gezellige Nijmegen worden regelmatig evenementen en concerten georganiseerd. Tijdens uw verblijf in het Mercure Hotel Nijmegen Centre is er dan ook altijd wel een evenement om te bezoeken. Bijvoorbeeld een populair concert in het Goffertpark of Doornroosje. Of feest mee tijdens de jaarlijks terugkerende Vierdaagsefeesten gedurende de Nijmeegse Vierdaagse.

Beleef fantastische concerten in Nijmegen

Goffertpark

Publiek FortaRock Goffertpark Nijmegen

Foto © organisatie FortaRock

Het Goffertpark biedt al jaren huis aan populaire concerten. Zo stonden hier al wereldberoemde artiesten en bands, zoals Bon Jovi, Eminem, Guns ’n Roses en Rammstein. Daarmee is het Goffertpark een van de voornaamste concertlocaties van Nederland, en met haar groene omgeving, misschien ook wel een van de mooiste.

Ook worden er jaarlijks verschillende zomerfeesten en festivals in het park gehouden, waaronder het ‘We love the 90’s festival’ voor fans van de jaren ’90, het ‘Puur Hollands’ festival van eigen bodem en ‘Het Foute Oktoberfest’ van Q-Music. U kunt praktisch de hele zomer in het Goffertpark terecht voor zomerfeesten in Nijmegen.

Doornroosje Nijmegen

Optreden concertzaal

Foto © Shutterstock

Het poppodium Doornroosje Nijmegen is een van de oudste en bekendste poppodia van ons land. Zowel vernieuwende als alom bekende artiesten treden op. Sinds 2014 kunt u bovendien terecht in het gloednieuwe Doornroosje Nijmegen aan het Stationsplein. Praktisch gelegen tegenover ons hotelHier vindt u nog mooiere concertruimtes.

www.doornroosje.nl

Nijmeegse Vierdaagse Waalbrug

Foto © Stichting DE 4DAAGSE – Ger Loeffen

Nijmeegse Vierdaagse

Nijmeegse Vierdaagse Waalbrug

Foto © Stichting DE 4DAAGSE – Ger Loeffen

De Vierdaagse – officieel de Internationale Afstandsmarsen Nijmegen – heeft een grote landelijke bekendheid en wordt jaarlijks in Nijmegen gehouden. Dat is niet alleen heel leuk als deelnemer. Ten tijde van deze wandelmars is de hele stad waar mogelijk namelijk nóg levendiger.

Zo worden de Vierdaagsefeesten (ook wel Zomerfeesten) rondom de Nijmeegse Vierdaagse georganiseerd. Het is dan ook het grootste vrij toegankelijke evenement van ons land en het op 3 na grootste in heel Europa. U kunt er tijdens de Nijmeegse Vierdaagse genieten van muziek in alle genres, terwijl u een hapje proeft bij een van de foodtrucks.

Vierdaagse Nijmegen

Vierdaagse Nijmegen

Elke zomer vindt in Nijmegen de Nijmeegse Vierdaagse plaats. Ruim 47.000 deelnemers lopen 4 dagen lang afstanden van 30, 40 of zelfs 50 kilometer. Gedurende de gehele week staat het centrum van Nijmegen ook in het teken van de Vierdaagsefeesten. Een geweldig evenement, voor zowel deelnemers als bezoekers.

read more
Bon Jovi in Goffertpark Nijmegen

Bon Jovi in Goffertpark Nijmegen

Na 13 jaar treedt Bon Jovi weer op in het Goffertpark Nijmegen. Het Goffertpark wordt langzaamaan een legendarisch evenemententerrein, met namen als Bruce Springsteen, Guns ’n Roses, Coldplay en nog veel meer bekende bands!

read more
De Vierdaagse 2017: een bijzondere week

De Vierdaagse 2017: een bijzondere week

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse ga je vanuit Mercure Hotel Nijmegen goed voorbereid op pad. De drukte tijdens de Vierdaagse vraagt om veel flexibiliteit en extra mankracht. Dat doen we natuurlijk met alle plezier en liefde voor u.

read more
De aanloop naar de Nijmeegse Vierdaagse 2017

De aanloop naar de Nijmeegse Vierdaagse 2017

Het is weer bijna tijd voor de Nijmeegse Vierdaagse. Bijna 50.000 mensen genieten of zien af tijdens het grootste wandelevenement ter wereld. Geniet met ons mee en ga naar de Vierdaagsefeesten. Op diverse plaatsen in de stad en centrum staan podia en worden feesten gehouden met de grootste artiesten van Nederland.

read more

Mercure Hotel Nijmegen Centre – Comfortabel overnachten tijdens evenementen

Ons hotel is gunstig gelegen aan het Stationsplein in het centrum van Nijmegen. Hierdoor bent u na het evenement of concert snel in uw comfortabele kamer. Of u nou naar Doornroosje, de Wedren, Waalkade of het Goffertpark gaat, vanuit ons hotel kunt u er te voet heen. 

Boek meteen uw kamer, en verzeker uzelf van een goed bed en een heerlijk ontbijt tijdens één van de vele evenementen en concerten die Nijmegen te bieden heeft.