Mercure Hotel Nijmegen
Kamers
1 Kamer, 1 Volw. , 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kind
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kind

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

Bon Jovi in Nijmegen

Foto © Shutterstock

13 juni 2019

een spectaculaire show tot laat in de avond

Goffertpark

2,5 kilometer van het hotel

In 2006

trad Bon Jovi ook op in het Goffertpark

Overnacht bij Mercure

voor de beste prijs

Bon Jovi in Goffertpark Nijmegen

Op 13 juni 2019 geniet u van het concert ‘This House Is Not For Sale’ van Bon Jovi in het Goffertpark. Dit als onderdeel van een tour door tal van landen in en buiten Europa. De wereldberoemde band was vooral populair in de jaren tachtig en negentig en had grote hits in Nederland met onder andere ‘It’s My Life’ in 2000. De zanger Jon Bon Jovi komt met zijn band die tegenwoordig nog steeds drie van haar oorspronkelijke leden heeft naar het Nijmeegse park voor een ouderwets goed concert, waar het Goffertpark bekend om staat. Eerder stonden namelijk ook Eminem, Guns ’n Roses, Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers, U2 en Coldplay. Hiermee is het Goffertpark één van Nederlands bekendste evenemententerreinen. Later deze maand treedt ook de rockband Muse op in het Goffertpark.

Geniet van Kensington als gastoptreden

Kensington is door de band geselecteerd als special guest tijdens het concert. Sinds 2013 is deze Nederlandse band razend populair na hun doorbraak met het nummer ‘Home Again’. Als enige Nederlandse band die ooit de Johan Cruijff ArenA uitverkocht maakten ze hits met onder andere de nummers ‘War’ en ‘Do I Ever’. De albums ‘Control’ en ‘Rivals’ werden zelfs meerdere keren met platina bekroond. Ook het concert ‘This House Is Not For Sale’ is weer een belangrijk hoogtepunt in de carrière van Kensington.

Bon Jovi Goffertpark

Foto © Shutterstock

Dertien jaar geleden stond Bon Jovi al eens in het Goffertpark in Nijmegen. Toen werd het concert toegewijd aan het negende album van de band: ‘Have A Nice Day’. In 2010 stonden zij voor het laatst op het podium in Nederland, in Scheveningen. Dit is dan ook een kans die zich niet vaak voordoet, dus fans opgelet! Op het moment van schrijven zijn er nog kaarten beschikbaar.

Mercure Hotel Nijmegen Buitenaanzicht
Mercure Hotel Nijmegen luxe kamer

Foto © Mercure Hotel Nijmegen Centre

Mercure Hotel Nijmegen Centre

Comfortabel overnachten tijdens evenementen

Dankzij onze gunstige ligging aan het Stationsplein in het centrum van Nijmegen, bent u na het evenement of concert snel in uw comfortabele kamer. Of u nou naar Doornroosje, de Wedren, Waalkade of het Goffertpark gaat, vanuit ons hotel kunt u er te voet heen. 

Boek meteen uw kamer, en verzeker uzelf van een goed bed en een heerlijk ontbijt tijdens één van de vele evenementen en concerten die Nijmegen te bieden heeft.