Mercure Hotel Nijmegen
Kamers
1 Kamer, 1 Volw. , 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kind
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kind

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

De Vierdaagse 2017: een bijzondere week

jul 21, 2017 | NEWS

De Vierdaagse in Nijmegen is een heel speciaal evenement, de stad bruist en iedereen is vrolijk

Ook in het hotel is het levendig en gezellig. Deze week is ook voor ons heel anders dan de rest van het jaar en alles wordt aangepast op het ritme van de wandelaars.

Zo beginnen de ontbijtmedewerkers al om 01.30 uur! Zij gaan hard aan het werk, zodat de wandelaars al om 03.00 uur kunnen genieten van het heerlijke ontbijtbuffet en goed voorbereid op pad kunnen.

De dames van de huishouding starten ook veel vroeger dan normaal. Al om 07.30 uur zijn ze druk met het schoonmaken van de kamers. Als de wandelaars begin van de middag terugkomen, is hun kamer helemaal klaar om zich er te kunnen opfrissen en ontspannen.

In de keuken vinden grote logistieke aanpassingen plaats. Omdat alle gasten ontbijt en dineren, worden dagelijks grote containers verse producten geleverd en begint een kok aan het opslaan hiervan. Tussen de middag wordt met drie koks de voorbereiding gestart om ’s avonds de heerlijkste gerechten te serveren.

In de bediening staat iedere avond een grote ploeg medewerkers paraat om de gasten lekker koele drankjes te brengen en het eten te serveren. Zij werken tot ongeveer 22.30 uur en zorgen dat na het diner alles weer opgeruimd en schoon is. Natuurlijk dekken zij ook alle tafels weer voor het ontbijt.

In de receptie zijn extra medewerkers aanwezig bij de check in op zondag en maandag en natuurlijk bij vertrek op vrijdag en zaterdag. Gedurende de week staan ze natuurlijk klaar om de wandelaars (en andere gasten) te helpen en een lekker bakje fruit voor ze te scheppen bij terugkomst.

Kortom, het hotel draait deze week op heel andere wijze. Maar dit doen we met z’n allen, met alle liefde en plezier voor onze gasten, net zoals we dat de rest van het jaar doen!