Mercure Hotel Nijmegen
Kamers
1 Kamer, 1 Volw. , 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kind
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kind

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken!

Koninklijke Burgers' Zoo

Foto: © Burgers’ Zoo

p

Ontdek

Honderden verschillende diersoorten

p

Ervaar

Waan jezelf op andere continenten

Arnhem

Naast het Nederlands Openluchtmuseum

Overnacht bij Mercure

voor de beste prijs

p

Ontdek

Honderden verschillende diersoorten

p

Ervaar

Waan jezelf op andere continenten

Arnhem

Naast het Nederlands Openluchtmuseum

Overnacht bij Mercure

voor de beste prijs

[mybreadcrumb]

Burgers’ Zoo

Het wereldse dierenrijk van Burgers’ Zoo

Koninklijke Burgers‘ Zoo is waarschijnlijk de bekendste dierentuin van Nederland. Het park is het gehele jaar door geopend, en bestaat uit zowel indoor en outdoor gebieden. Ontdek honderden soorten dieren uit alle uithoeken van de wereld, in tot in detail nagebootste leefomgevingen. Klinkt interessant? Lees dan verder!

Sta oog in oog met dieren uit de hele wereld

Burgers' Bush in Burgers' Zoo

Ga op wereldreis in Nederland

Het Arnhemse dierenpark Burgers’ Zoo laat u al meer dan honderd jaar kennismaken met de wonderen der natuur. Hier wacht een bijzonder dierenrijk op u, waar u zich het ene moment in Zuid-Amerika waant en het volgende moment door het groene Azië wandelt. Met een oppervlakte van 45 hectare is er meer dan genoeg om te ontdekken. U vindt hier alle soorten dieren, van zoogdieren tot vissen en van reptielen tot insecten. Kijk uw ogen uit en laat u inspireren door de grote en kleine wonderen der natuur. Het park wil u niet alleen in contact brengen met ontelbaar veel diersoorten, maar vindt het ook belangrijk om kennis te verspreiden. Des te meer we weten over de natuur, des te beter we ervoor kunnen zorgen.

Foto: © Burgers’ Zoo

De vele werelden van Burgers’ zoo

Wat Burgers’ Bush zo bijzonder maakt, is dat dit dierenpark volledige ecosystemen namaakt. Dat betekent dat de dieren in een natuurlijke en comfortabele omgeving kunnen leven, waarbij ze omringd worden door allerlei soorten dieren, bloemen en planten. De dierentuin heeft op deze manier verschillende werelden gecreëerd. Zo gaat u het ene moment op safari in Afrika, waar neushoorns, waterbokken, giraffen en zebra’s over de Afrikaanse vlakte wandelen. De Noord-Amerikaanse woestijn is ook aanwezig, net zoals een indrukwekkende mangrove die u rechtstreeks naar de tropen transporteert. Wilt u oog in oog komen staan met tijgers, apen en slangen? Reist u dan af naar de Rimba. De trots van Burgers’ Zoo is de overdekte jungle, ook wel de Bush genoemd. Ook de onderwaterwereld wordt niet overgeslagen. In Burgers’ Ocean ontdekt u koraalriffen, haaien en roggen.

Foto: © Burgers’ Zoo

Burgers' Ocean in Burgers' Zoo
Burgers' Mangrove in Burgers' Zoo

Een compleet dagje uit

U komt niets tekort tijdens uw bezoek aan Burgers’ Zoo, want het park heeft alles in huis voor een geslaagd uitje. Heeft u zin in wat lekkers? Maak dan een tussenstop bij het Park Restaurant of het Bush Restaurant. Deze twee restaurants bieden ambachtelijke maaltijden aan, maar zijn ook de plek waar u van een lekker drankje geniet. Op mooie dagen hebben beide restaurants een terras, waar u vanaf uw stoel uitkijkt over het bijzondere dierenrijk. Daarnaast kunt u deelnemen aan leuke activiteiten in het park, zoals rondleidingen en lezingen. Zo leert u de dieren op een andere manier kennen. De kinderen vermaken zich urenlang met leuke speurtochten en kleuropdrachten, of imiteren de apen in de speeltuin.

Tip: Burgers’ Zoo ligt naast het Nederlands Openluchtmuseum, en is daarmee ideaal te combineren!

Foto: © Burgers’ Zoo

Foto: © Burgers’ Zoo

Mercure Hotel Nijmegen Centre

Mercure Hotel Nijmegen Privilege kamer

Uw hotel, makkelijk bereikbaar

Dankzij onze gunstige ligging aan het Stationsplein in het centrum van Nijmegen, bezoekt u eenvoudig de mooiste plekken van Nijmegen en omgeving.

Boek meteen uw kamer, en verzeker uzelf van een goed bed en een heerlijk ontbijt tijdens uw bezoek aan de historische stad Nijmegen.

Foto: © Mercure Hotel Nijmegen